Mammals / Ola Anderson

Detta är bloggen för min enskilda firma Mammals. Den innehåller sådant jag är intresserad av eller vill berätta om.
Teckensnitts storlek: +

Forum där FileMaker diskuteras

I denna artikel finns ett par länkar till forum och mailinglistor där du kan ställa frågor om, diskutera möjligheter med och lära dig mera om FileMaker.
 

99.se/filemaker

Jag har skrivit nästan 5000 inlägg på siten 99.se och en stor andel av dem i forumet för FileMaker. Men jag slutade skriva där i dec 2009, så det blir inte flera inlägg. Har användarnamnet Taz_1999 där.

Dataentusiasternas mailinglistor

Jag svarar på frågor på Dataentusiasternas mailinglista om FileMaker. Det är låg trafik, så det är ingen fara att gå med.
 
Klicka på "Fortsätt läs mer..."-knappen nedanför till höger för att läsa resten.

FMForums

Denna engelskspråkiga community som heter FMForums är väldigt stort och har både nyheter, funktioner i FileMaker, medlemsprofiler, jobberbjudanden och har även länkar till artiklar i ISO Filemaker Magazine. (Direkt länk till forumet.)

FilemakerForum

Ett svenskt forum för Filemaker drivs av ett antal FileMaker-konsulter/företag.

Filemaker Inc forum

Företaget Filemaker Inc har även ett eget Filemaker forum där användare kan hjälpa varandra. Engelska.

Filemaker Talk

Denna mailinglista drivs av företaget LassoSoft, som utvecklar programvaran Lasso. (Denna programvara är av samma typ som PHP). FileMaker Talk har någorlunda stor trafik och även ett sökbart arkiv över gamla inlägg och listan i sig har funnits i åratal.

Filemaker Today

Ännu en engelskspråkig community som heter FilemakerToday. De har också nyheter, jobberbjudanden, forum, filarkiv och mera grejer. Säger sig ha 50.000 medlemmar. (Direkt länk till forumet för FileMaker 10.)
Lära dig mera om FileMaker
FTP för nybörjare (guide till FTP)
 

Kommentarer

Kommentarer saknas