Anmalan och betalning

Jättekul att du vill vara med i detta projekt!

På denna sida finns instruktionerna för de två saker du behöver göra för att komma med i Mammals mailinglistor. Problem, Tips och Digitalt skapande. Men även, sedan sept 2016, tre till: Filemaker, Kontor och Webbpublicering.

Du behöver göra två saker:

  1. Skicka mig en peng för 3, 6 eller 12 månader. Med Payson, bankgiroinbetalning eller via Swish. Det finns länkar nedan.
  2. Ange din epostadress som referens/meddelande.

Enkelt eller hur?! När jag har fått din betalning så aktiverar jag ditt medlemskap och lägger till dig på alla tre listorna. Då kan du skicka mail till listorna utan att det studsar. Samtidigt får du även all mail från listorna. Det kan ta ett dygn eller tre. Skicka mig en påminnelse via SMS till 0709-660199.

Du får förstås mail med mera instruktioner när detta är gjort.

(Letar du efter hur du avanmäler dig? Kolla här: Hur du lämnar listorna. Letar du efter hur du anmäler dig om du lämnat OCH redan har betalat? Gå till respektive lista, där finns formuläret. Problemlistan, Tipslistan, Digitaltskapandelistan, Filemaker, Kontor eller Webbpublicering.

Hur du betalar: Via Payson, Bankgiro eller Swish

Kortbetalning & internetbetalning hos Payson

 

 

Payson:

Välj vilken period du vill ha med knapparna. Knapparna leder dig till den svenska betalsiten Payson där du kan genomföra ditt köp.

"Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss. Med Payson kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank). Läs mer om Payson här: www.payson.se"

Om du på Payson har en annan epostadress än den du vill prenumerera med, ange då den epostadressen i rutan för Meddelande när du betalar.

Pren.avg. 3 mån, 120 kr

Pren.avg. 6 mån, 210 kr

Pren.avg. 1 år, 360 kr

För den som vill betala ett högre belopp än 360 kr i årsavgift och lägga på en donation samtidigt, finns denna knapp, där du bestämmer beloppet själv. Det antas att beloppet du skickar är för ett år och det utöver är en donation. Jättetack på förhand för det! :)

Pren.avg. + donation

bankgirot rod rgb 72dpi

Bankgiro

Du kan även skicka pengar direkt via din internetbank till mitt bankgiro:

397-3377 (Mammals).

Ange din epostadress som meddelande/referens på din betalning.

Priserna är (inkl moms):

  • 120 kr (3 mån, 40 kr/mån)
  • 210 kr (6 mån, 35 kr/mån)
  • 360 kr (1 år, 30 kr/mån)
  • 360 kr + donation. Om du skickar mer än 360 kr antas att det gäller för ett år och resten är en donation, jättetack för det! :)

swish logo primary RGB 200px

Swish

Du kan även betala med din mobiltelefon och appen Swish. Du behöver dock ha ett konto i någon av nedanstående banker och dessutom ha tecknat dig för denna tjänst via bankens internetbank eller besök på dess kontor.

Swish fungerar mellan: Danske Bank, Handelsbanken, ICA Banken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Skandia, Sparbanken Syd, Sparbanken Öresund samt Swedbank och Sparbankerna. (Detta står längst ner på sidan ovan)

Priserna är (inkl moms):

  • 120 kr (3 mån, 40 kr/mån)
  • 210 kr (6 mån, 35 kr/mån)
  • 360 kr (1 år, 30 kr/mån)
  • 360 kr + donation. Om du skickar mer än 360 kr antas att det gäller för ett år och resten är en donation, jättetack för det! :)

Skicka beloppet till:

0709-660199

Ange din epostadress som meddelande på din betalning.