Problem Mac PC IOS listan

Problem Mac, PC, IOS ingår i Mammals prenumerationsbaserade support via mailinglistor.

Här är hur du går med: Hur du anmäler dig och betalar för ditt medlemskap i mailinglistorna

Problemlistan - få support, hjälp och tips

På denna mailinglista får du hjälp med problem med din dator eller telefon som kör Mac OS X eller Windows eller IOS, och även program och appar i dessa.

Om du har problem med Linux så är det lite mindre sannolikt att jag kan hjälpa till, men det går bra att ställa sådana frågor med. Andra på listan kanske kan göra det.

Genom att kombinera dessa tre ämnen i en lista hoppas jag att det är lite lättare att veta vilken lista man skall skicka till, speciellt som gränsdragningarna är svåra att göra. Många problem är även rätt lika både på Mac och PC. Att lära sig om PC om man har Mac och vice versa är inte dåligt, det kan man ha nytta av och det kan kanske inspirera till ett byte åt ena eller andra hållet.

Du kan använda regler i ditt mailprogram för att sortera dessa mail i en speciell mapp att läsa när du har tid eller spara undan så du kan söka i dem efteråt.

Engelska ok?

Det förekommer att jag länkar till videos eller artiklar på engelska, även om jag försöker välja svenska källor i första hand. Om det gör det för svårt att förstå svaret, så kan du svara till listan och be om en bättre förklaring, eller direkt till admin (mig).

Hur du anmäler dig

Du anmäler dig genom att skicka mig en peng och uppge din epostadress. Då blir du anmäld till alla listor. Det står i denna artikel hur du betalar, bara ange din epost som meddelande/referens.

Hur du anmäler dig och betalar för ditt medlemskap i listorna

Hur du lämnar denna lista

Om du behöver ta en paus från denna lista eller inte vill vara med i den, så kan du använda formuläret nedan för att lämna den.

Lämna!
Problem Mac, PC, IOS
Epost
 

OBS! Sidan laddar om och du behöver scrolla ner hit för att läsa hur det gick att avanmäla dig.

Det finns ett formulär i denna artikel för alla listorna också: Hur du lämnar listorna. 

Hur du går med i denna lista

Under förutsättning att du redan har betalat, så kan du gå med i listan igen med formuläret nedan. Admin lägger sedan till dig, vilket kan ta en stund (någon eller några dagar). Tar det för lång tid, kontakta admin då.

Anmäl dig!
Problem Mac, PC, IOS
Namn
Epost
 

OBS! Sidan laddar om och du behöver scrolla ner hit för att läsa hur det gick att anmäla dig.

Det finns ett formulär att gå med i en lista om man redan betalt i respektive artikel för alla sex listorna: Digitaltskapandelistan, Filemakerlistan, Kontorslistan, Problemlistan, Tipslistan, Webbpubliceringslistan.

Hur skickar du till listan?

Listan har adressen problemlistan@mammals.se

Vad som ingår / villkor

Att du kan skicka mail till listan och att jag försöker svara på det. Även andra som är med på samma lista är välkomna att svara.

Glöm inte att skriva ett bra ämne på din fråga och förstås, ju mera tid du lägger på din felbeskrivning, om det gäller en sådan, desto lättare är det att hjälpa dig. Håll dig till ämnet i ditt svar och citera lagom mycket. Mera regler finns här: Regler för Mammals mailinglistor. Ett par villkor finns här.

Har du frågor om listorna?

Det finns en FAQ precis nedanför, titta i den. Om din fråga inte finns med, kontakta admin då.

Välkommen till Problemlistan! :)